Trademarkia Logo

Canada

C$
16 = 8 + 8 & Design
FORMALIZED

on 20 Dec 2024

Last Applicant/ Owned by

Samjin Globalnet Co., Ltd.

562, Samseong-ro, Gangnam-guSeoul,

KR

Serial Number

2370252 filed on 20th Dec 2024

Correspondent Address

ROWAND LLP

390 Bay Street,Suite 1200,Toronto,

ONTARIO

CA

M5H2Y2

16 = 8 + 8 & Design

Trademark usage description

dried edible seaweed; edible seaweed; processed seaweed; seaweed extracts for food

Vienna Information


26 . 1 . 1

CirclesCercles

26 . 1 . 3

One circle or ellipseUn cercle ou une ellipse

26 . 1 . 17

Circles or ellipses containing one or more numeralsCercles ou ellipses contenant un ou plusieurs chiffres

26 . 1 . 19

Circles or ellipses with inscriptions projecting beyond the circumferenceCercles ou ellipses avec inscriptions débordant la circonférence

26 . 1 . 24

Circles or ellipses with dark surfaces or parts of surfacesCercles ou ellipses avec surface ou partie de la surface foncée

26 . 11 . 1

One line or one bandUne ligne ou une bande

26 . 11 . 9

Oblique lines or bandsLignes ou bandes obliques

26 . 11 . 10

Straight lines or bandsLignes ou bandes droites

27 . 5 . 1

Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial

27 . 5 . 3

Letters in relief or shadedLettres en relief ou ombrées

27 . 5 . 11

Letters underlined, overlined, framed or barred by one or more strokesLettres soulignées, surlignées, encadrées ou barrées d'un ou de plusieurs traits

27 . 7 . 1

Numerals presenting a special form of writingChiffres présentant un graphisme spécial

27 . 7 . 3

Numerals in relief or shadedChiffres en relief ou ombrés

28 . 3 . 0

Inscriptions in Chinese, Japanese or Korean charactersInscriptions en caractères chinois, japonais ou coréens

Classification Information


Class [029]
Dried edible seaweed; edible seaweed; processed seaweed; seaweed extracts for food


Classification kind code

12

Mark Details


Serial Number

2370252

Mark Type

Trademark

Legal History


Action TakenStatus
Submitted for opposition 30
on 20th Dec 2024
Filed
Submitted for opposition 1
on 20th Dec 2024
Created
Submitted for opposition 31
on 20th Dec 2024
Formalized