on 18 Dec 2023
Last Applicant/ Owned by
D.CO INTERNATIONAL FOOD CO.LTD.
THE INTERSECTION BETWEEN SOUTH SIDE OF WEIER RD AND WEILAI RD TO EAST 100 METERSWENXIAN INDUSTRY CLUSTER DISTRICTJIAOZUO, HENAN,
CN
Serial Number
2299762 filed on 18th Dec 2023
Correspondent Address
NEOMARK LTD.
7450 rue Saint-HubertMontréal
QUEBEC
CA
H2R2N3
Trademark usage description
agar-agar for culinary purposes; beans cooked in soy sauce [kongjaban]; candied nuts; cheese; coconut milk; coconut milk-based beverages; crystallized Read MoreVienna Information
2 . 9 . 8
Lips, mouths, tonguesLèvres, bouches, langues
4 . 5 . 2
Personified objects, combinations of objects representing a personageObjets personnifiés, assemblages d'objets représentant un personnage
11 . 3 . 1
Drinking vessels, cups (trophies)Récipients à boire, coupes (trophées)
11 . 3 . 2
Glasses with or without stems, without handlesVerres avec ou sans pied, sans anse
11 . 3 . 6
Drinking strawsPailles
26 . 11 . 1
One line or one bandUne ligne ou une bande
26 . 11 . 8
Horizontal lines or bandsLignes ou bandes horizontales
26 . 11 . 12
Curved lines or bands (except a 26.11.13)Lignes ou bandes courbes (excepté a 26.11.13)
27 . 5 . 1
Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial
27 . 5 . 8
Letters linked to or containing a figurative element -- Note: Letters representing a human being or a part of the human body, an animal or a part of an animal's body, a plant, a heavenly body, a natural phenomenon or an object are classified in division 27.3.Lettres liées à un élément figuratif ou contenant un élément figuratif -- Note: Les lettres représentant un être humain ou une partie du corps humain, un animal ou une partie du corps d'un animal, un végétal, un corps céleste, un phénomène naturel ou un objet sont classées dans la division 27.3.
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2299762
Trademark
Action Taken | Status |
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Submitted for opposition 30 on 18th Dec 2023 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 18th Dec 2023 | Created |
Submitted for opposition 31 on 18th Dec 2023 | Formalized |