on 11 Nov 2022
Last Applicant/ Owned by
ESFAHAN FARKHONDEH FOOD INDUSTRIES
48, 10th St, Jey Industrial zoneEsfahan,
IR
Serial Number
2221878 filed on 11th Nov 2022
Correspondent Address
BENOÎT & CÔTÉ INC.
560 boul. Crémazie Est3e étageMontréal
QUEBEC
CA
H2P1E8
Trademark usage description
viande; amuse-gueule congelés composés principalement de poulet, fruits de mer; mollusques non vivants; poisson; fruits de mer; volaille; cassoulet; g Read MoreVienna Information
26 . 4 . 2
RectanglesRectangles
26 . 4 . 4
Other irregular parallelograms, trapezia and quadrilaterals, quadrilaterals containing one or more rounded cornersAutres parallélogrammes, trapèzes et quadrilatères irréguliers, quadrilatères avec un ou plusieurs coins arrondis
26 . 4 . 7
Two quadrilaterals, one inside the otherDeux quadrilatères, l'un dans l'autre
26 . 4 . 6
Quadrilateral figures with one or more convex or concave sides -- Note: Not including elongated surfaces with one or more convex or concave sides (25.3.1).Figures quadrilatérales à un ou plusieurs côtés convexes ou concaves -- Note: Non compris les surfaces allongées avec un ou plusieurs côtés convexes ou concaves (25.3.1).
26 . 4 . 9
Several quadrilaterals juxtaposed, joined or intersectingPlusieurs quadrilatères, juxtaposés, accolés ou se coupant
26 . 4 . 17
Quadrilaterals containing one or more numeralsQuadrilatères contenant un ou plusieurs chiffres
26 . 4 . 18
Quadrilaterals containing one or more lettersQuadrilatères contenant une ou plusieurs lettres
26 . 4 . 24
Quadrilaterals with dark surfaces or parts of surfacesQuadrilatères avec surface ou partie de la surface foncée
28 . 1 . 0
Inscriptions in arabic charactersInscriptions en caractères arabes
29 . 1 . 1
Red, pink, orangeRouge, rose, orangé
29 . 1 . 2
Yellow, goldJaune, or
29 . 1 . 6
White, grey, silverBlanc, gris, argent
11
11
CIPO Classification Code
Nice
11
2221878
Trademark
Action Taken | Status |
---|---|
Submitted for opposition 287 on 17th Nov 2022 | Pre-Assessment Letter Sent |
Submitted for opposition 30 on 11th Nov 2022 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 11th Nov 2022 | Created |
Submitted for opposition 31 on 11th Nov 2022 | Formalized |