Trademarkia Logo

Canada

C$
HABIBAH - ENGLISH
WITHDRAWN BY OWNER

on 20 Apr 2021

Last Applicant/ Owned by

MONDO MALL LTD

101-3299 Pembina HwyWinnipeg

MANITOBA

CA

R3V0A6

Serial Number

2091818 filed on 15th Mar 2021

HABIBAH - ENGLISH

Trademark usage description

sweets: assorted arabic sweets, namely, fine kunafa,coarse kunafa, mixed kunafa,dates mamoul,pistachio mamoul,walnut mamoul,mixed mamoul,roasted ghray Read More

Vienna Information


1 . 15 . 9

Luminous sources, rays, shafts of lightSources lumineuses, rayons, faisceaux de lumière

26 . 1 . 2

EllipsesEllipses

26 . 1 . 4

Two circles, two ellipses, one inside the otherDeux cercles, deux ellipses, l'un dans l'autre

26 . 1 . 12

Circles or ellipses containing one or more other geometrical figures -- Note: Including circles or ellipses containing bent or straight lines (except 26.1.10).Cercles ou ellipses contenant une ou plusieurs autres figures géométriques -- Note: Y compris les cercles ou ellipses contenant des lignes courbées ou droites (excepté 26.1.10).

26 . 1 . 13

Circles or ellipses containing representations of heavenly bodies or natural phenomenaCercles ou ellipses contenant la représentation de corps célestes ou de phénomènes naturels

26 . 1 . 20

Circles or ellipses containing inscriptions arranged along the radius or diameterCercles ou ellipses contenant des inscriptions dans le sens du rayon ou du diamètre

26 . 1 . 24

Circles or ellipses with dark surfaces or parts of surfacesCercles ou ellipses avec surface ou partie de la surface foncée

25 . 12 . 3

Moiré surfaces or backgroundsSurfaces ou fonds moirés

25 . 5 . 2

Backgrounds divided into two, horizontallyFonds partagés en deux dans le sens horizontal

26 . 11 . 2

Two lines or bandsDeux lignes ou bandes

26 . 11 . 8

Horizontal lines or bandsLignes ou bandes horizontales

26 . 11 . 13

Wavy lines or bands, zigzag lines or bandsLignes ou bandes ondulées, en dents de scie

26 . 11 . 12

Curved lines or bands (except a 26.11.13)Lignes ou bandes courbes (excepté a 26.11.13)

27 . 5 . 1

Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial

27 . 5 . 8

Letters linked to or containing a figurative element -- Note: Letters representing a human being or a part of the human body, an animal or a part of an animal's body, a plant, a heavenly body, a natural phenomenon or an object are classified in division 27.3.Lettres liées à un élément figuratif ou contenant un élément figuratif -- Note: Les lettres représentant un être humain ou une partie du corps humain, un animal ou une partie du corps d'un animal, un végétal, un corps céleste, un phénomène naturel ou un objet sont classées dans la division 27.3.

27 . 5 . 11

Letters underlined, overlined, framed or barred by one or more strokesLettres soulignées, surlignées, encadrées ou barrées d'un ou de plusieurs traits

29 . 1 . 4

BlueBleu

29 . 1 . 6

White, grey, silverBlanc, gris, argent

Classification Information


Class [029]
Sweets: Assorted Arabic Sweets, namely, Fine Kunafa,Coarse Kunafa, Mixed Kunafa,Dates Mamoul,Pistachio Mamoul,Walnut Mamoul,Mixed Mamoul,Roasted Ghraybeh,Ghraybeh Small Pieces,Barazek With Ghraybeh, Super Barazek, Mixed Baklava, Mixed Baklava Super, Cashew Baklava, Cashew Baklava Super, Pistachio Mix Baklava, Pistachio Baklava Super, Pistachio Baklava, Pistachio Mix Baklava, Cashew Fingers,Cashew Osh Al Bolbol,Pines Osh Al Bolbol, Pistachio Osh Al Bolbol, Pistachio Mix Small Grain, Pistachio Super Fingers, Pistachio Crystalline, Kul W Ushkur, Pistachio Basmeh, Pistachio Burma, Pistachio Burma Shamieh, Pistachio Osmaliah, Pistachio Super Fingers With Cashew, Petit Four


Classification kind code

11

Class [030]
Staple foods


Comment text

CIPO Classification Code

Classification kind code

Nice

Mark Details


Serial Number

2091818

Mark Type

Trademark

Legal History


Action TakenStatus
Submitted for opposition 5
on 20th Apr 2021
Withdrawn by Owner
Submitted for opposition 30
on 15th Mar 2021
Filed
Submitted for opposition 1
on 15th Mar 2021
Created
Submitted for opposition 31
on 15th Mar 2021
Formalized