on 12 Feb 2025
Last Applicant/ Owned by
MTY Franchising Inc./Franchise MTY inc.
8210, route Transcanadienne Montréal
QUÉBEC
CA
H4S1M5
Serial Number
2184366 filed on 9th May 2022
Correspondent Address
JANYLAINE LACASSE
(Groupe MTY Inc.)8150, Autoroute Transcanadienne, suite 200Ville St-Laurent
QUEBEC
CA
H4S1M5
Trademark usage description
tartare de boeuf prêt à manger congelé; tartare de poisson prêt à manger congelé; cubes de boeuf congelés pour tartare; cubes de poisson congelés pour Read MoreVienna Information
24 . 17 . 25
Other signs, notations or symbolsAutres signes, notations ou symboles
11 . 1 . 1
Knives, forks and spoonsCouverts -- Note: Non compris les nappes et les serviettes (9.1.11), la vaisselle et les ustensiles classés dans la division 11.3.
11 . 1 . 3
KnivesCouteaux
27 . 5 . 1
Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial
27 . 5 . 7
Letters surmounted by a sign of disproportionate size -- Note: Includes, for instance, a letter i surmounted by a disproportionate dot, by a star or a flower.Lettres surmontées d'un signe de dimension disproportionnée -- Note: Comprend par exemple la lettre i surmontée d'un point disproportionné, d'une étoile ou d'une fleur.
27 . 5 . 8
Letters linked to or containing a figurative element -- Note: Letters representing a human being or a part of the human body, an animal or a part of an animal's body, a plant, a heavenly body, a natural phenomenon or an object are classified in division 27.3.Lettres liées à un élément figuratif ou contenant un élément figuratif -- Note: Les lettres représentant un être humain ou une partie du corps humain, un animal ou une partie du corps d'un animal, un végétal, un corps céleste, un phénomène naturel ou un objet sont classées dans la division 27.3.
11
11
11
CIPO Classification Code
Nice
11
2184366
Trademark
Action Taken | Status |
---|---|
Submitted for opposition 22 on 12th Feb 2025 | Search Recorded |
Submitted for opposition 287 on 19th Jul 2022 | Pre-Assessment Letter Sent |
Submitted for opposition 30 on 9th May 2022 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 9th May 2022 | Created |
Submitted for opposition 31 on 9th May 2022 | Formalized |