on 18 Aug 2023
Last Applicant/ Owned by
Bimbo Bakeries USA, Inc.
255 Business Center DriveHorsham, PA 19044
US
Serial Number
2276275 filed on 18th Aug 2023
Correspondent Address
SMART & BIGGAR LP
Scotia Plaza, 40 King Street West40th FloorToronto
ONTARIO
CA
M5H3Y2
Trademark usage description
muffins, brownies, cookies, pastries, cupcakes, snack cakes, donuts, danishes, snack fruit pies, snack fruit tarts, snack fruit crumbles, snack pound Read MoreVienna Information
2 . 9 . 22
Skeletons, bones (except 2.9.23)Squelettes, os (excepté 2.9.23)
3 . 1 . 8
Dogs, wolves, foxesChiens, loups, renards
3 . 1 . 24
Animals of series I stylized, in shadow or in silhouetteAnimaux de la série I stylisés, en ombre ou en silhouette
3 . 1 . 26
Animals of series I standingAnimaux de la série I debout
18 . 2 . 17
Equipment for dogs and catsÉquipement pour chiens et chats
18 . 2 . 18
Collars and leashes for dogs and catsColliers et laisses pour chiens et chats
26 . 11 . 2
Two lines or bandsDeux lignes ou bandes
26 . 11 . 13
Wavy lines or bands, zigzag lines or bandsLignes ou bandes ondulées, en dents de scie
27 . 5 . 1
Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial
27 . 5 . 8
Letters linked to or containing a figurative element -- Note: Letters representing a human being or a part of the human body, an animal or a part of an animal's body, a plant, a heavenly body, a natural phenomenon or an object are classified in division 27.3.Lettres liées à un élément figuratif ou contenant un élément figuratif -- Note: Les lettres représentant un être humain ou une partie du corps humain, un animal ou une partie du corps d'un animal, un végétal, un corps céleste, un phénomène naturel ou un objet sont classées dans la division 27.3.
12
2276275
Trademark
Action Taken | Status |
---|---|
Submitted for opposition 287 on 31st Aug 2023 | Pre-Assessment Letter Sent |
Submitted for opposition 30 on 18th Aug 2023 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 18th Aug 2023 | Created |
Submitted for opposition 31 on 18th Aug 2023 | Formalized |