on 27 Jan 2025
Last Applicant/ Owned by
Pepper North Artisan Foods Ltd.
575 Wentwoth St. E.26Oshawa
ONTARIO
CA
L1H3V8
Serial Number
2376405 filed on 27th Jan 2025
Trademark usage description
barbecue sauce; barbeque sauce; buffalo sauce mixes; chicken wing sauce; chili sauce; chili sauces; chilli sauce; curry sauce; enchilada sauce; garlic Read MoreVienna Information
5 . 3 . 4
Vine leaves (except 5.3.19), plane leaves, maple leavesFeuilles de vigne (excepté 5.3.19), de platane, d'érable
5 . 3 . 14
One leafUne feuille
5 . 3 . 51
Other maple leaf (leaves)Autres feuilles d'érable
26 . 1 . 1
CirclesCercles
26 . 1 . 5
More than two circles or ellipses, inside one another, spiralsPlus de deux cercles ou ellipses, les uns dans les autres, spirales
26 . 1 . 12
Circles or ellipses containing one or more other geometrical figures -- Note: Including circles or ellipses containing bent or straight lines (except 26.1.10).Cercles ou ellipses contenant une ou plusieurs autres figures géométriques -- Note: Y compris les cercles ou ellipses contenant des lignes courbées ou droites (excepté 26.1.10).
26 . 1 . 15
Circles or ellipses containing representations of animals, parts of animals' bodies or plantsCercles ou ellipses contenant la représentation d'animaux, de parties du corps d'un animal ou de végétaux
26 . 1 . 17
Circles or ellipses containing one or more numeralsCercles ou ellipses contenant un ou plusieurs chiffres
26 . 1 . 18
Circles or ellipses containing one or more lettersCercles ou ellipses contenant une ou plusieurs lettres
26 . 1 . 24
Circles or ellipses with dark surfaces or parts of surfacesCercles ou ellipses avec surface ou partie de la surface foncée
26 . 2 . 1
Segments of circles or ellipses (except 26.2.7)Segments de cercle ou d'ellipse (excepté 26.2.7)
29 . 1 . 8
BlackNoir
29 . 1 . 6
White, grey, silverBlanc, gris, argent
29 . 1 . 1
Red, pink, orangeRouge, rose, orangé
12
12
2376405
Trademark
Action Taken | Status |
---|---|
Submitted for opposition 30 on 27th Jan 2025 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 27th Jan 2025 | Created |
Submitted for opposition 31 on 27th Jan 2025 | Formalized |