on 29 Jan 2025
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Pinochio Crepes and Waffles Inc.
2800 Skymark Ave #307Mississauga
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CA
L4W5A6
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2376708 filed on 29th Jan 2025
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SMART & BIGGAR LP
SCOTIA PLAZA40 KING STREET WEST40th FLOORTORONTO
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CA
M5H3Y2
Trademark usage description
confectionary ices, namely, ice creams, sorbet, and frozen non-dairy desserts franchising services, namely, offering technical assistance in the esta Read MoreVienna Information
5 . 7 . 16
CherriesCerises
5 . 7 . 23
One fruitUn fruit
5 . 7 . 27
Coffee beansGrains de café
8 . 1 . 9
Small biscuitsPetits biscuits
8 . 1 . 10
Small biscuits of round shape (except a 8.1.12)Petits biscuits de forme ronde (excepté a 8.1.12)
26 . 11 . 1
One line or one bandUne ligne ou une bande
26 . 11 . 13
Wavy lines or bands, zigzag lines or bandsLignes ou bandes ondulées, en dents de scie
27 . 5 . 1
Letters presenting a special form of writingLettres présentant un graphisme spécial
27 . 5 . 7
Letters surmounted by a sign of disproportionate size -- Note: Includes, for instance, a letter i surmounted by a disproportionate dot, by a star or a flower.Lettres surmontées d'un signe de dimension disproportionnée -- Note: Comprend par exemple la lettre i surmontée d'un point disproportionné, d'une étoile ou d'une fleur.
27 . 5 . 8
Letters linked to or containing a figurative element -- Note: Letters representing a human being or a part of the human body, an animal or a part of an animal's body, a plant, a heavenly body, a natural phenomenon or an object are classified in division 27.3.Lettres liées à un élément figuratif ou contenant un élément figuratif -- Note: Les lettres représentant un être humain ou une partie du corps humain, un animal ou une partie du corps d'un animal, un végétal, un corps céleste, un phénomène naturel ou un objet sont classées dans la division 27.3.
29 . 1 . 3
GreenVert
29 . 1 . 1
Red, pink, orangeRouge, rose, orangé
29 . 1 . 7
BrownBrun
29 . 1 . 6
White, grey, silverBlanc, gris, argent
12
12
12
2376708
Trademark
Action Taken | Status |
---|---|
Submitted for opposition 287 on 13th Feb 2025 | Pre-Assessment Letter Sent |
Submitted for opposition 30 on 29th Jan 2025 | Filed |
Submitted for opposition 1 on 29th Jan 2025 | Created |
Submitted for opposition 31 on 29th Jan 2025 | Formalized |